Over HCO

De werkwijze van Heftruck Centrum Onderwater berust op drie peilers: kwaliteit, vakkennis en service. Dat maakt HCO dé heftruckspecialist van de Bollenstreek. Ons uitgangspunt is dat we onze klanten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Als kleine organisatie zijn onze mensen het visitekaartje van onze service en kwaliteit. Dit geldt van de medewerker die de telefoon opneemt of de e-mail beantwoordt tot en met de vakkundige servicemonteurs die uw heftrucks onderhouden. Omdat wij onze klanten kennen, hoeft u meestal niet uit te leggen wie u bent en welke heftrucks u heeft. Voor ons is een half woord al genoeg.

Onze missie

Wij willen de productiviteit van uw bedrijf verbeteren door te zorgen dat uw intern transportmateriaal optimaal inzetbaar is én blijft. Dat maken we waar door:

  • Gespecialiseerd advies
  • Levering en verhuur van hoogwaardig materieel
  • Vakkundig onderhoud, waarmee we uitval voorkomen
  • Snelle oplossingen bij storingen

Ontzorgen

Ons uitgangspunt is dat we onze klanten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. We willen u ontzorgen. Als kleine organisatie met korte lijnen kunnen we direct handelen. De medewerker die de telefoon opneemt of de e-mail ontvangt, helpt u verder en onderneemt actie. Omdat wij onze klanten kennen, hoeft u meestal niet uit te leggen wie u bent en welke heftrucks u heeft. Voor ons is een half woord al genoeg.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als regionale marktleider in intern transport zet Heftruck Centrum Onderwater zich in voor de Bollenstreek. Doormiddel van sponsoring ondersteunen we sportclubs en vrijwilligersorganisaties. In natura of financieel.

Daarnaast zetten we ons in voor de herintegratie en werkgelegenheid, en bieden een prettige werkomgeving voor ervaren specialisten en servicemonteurs.

Met de zonnepanelen op het dak van ons 1600m2 bedrijf werken we vrijwel CO2 neutraal. Op deze manieren dragen wij ons steentje bij voor een betere samenleving, een beter milieu en de Bollenstreek.

Heftruck Centrum Onderwater in cijfers

Werknemers

6

in dienst

Sinds

1993

Bedrijfsoppervlak

1600

meter2

Energieopbrengst

66,29

kWp

Onze huurvloot

240

heftrucks