Service en onderhoud

Heftruck Centrum Onderwater beschikt over een moderne werkplaats. Hier voeren we de service en onderhoud van uw heftrucks, pallettrucks en reachtrucks uit. De werkplaats van HCO is optimaal ingericht en uitgerust voor het onderhoud van uw heftrucks, pallettrucks, reachtrucks en hoogwerkers. Daarnaast hebben onze monteurs jarenlange ervaring in het uitvoeren van service en onderhoud van intern-transportmiddelen.

De drie stappen-service van Heftruck Centrum Onderwater

Vervangende truck

We halen de truck naar onze werkplaats. Hier kunnen we de werkzaamheden optimaal voor u uitvoeren. Om stilstand te voorkomen, u krijgt een vervangende truck.

Onderzoek

We onderzoeken de machine. Daarna stellen we een reparatielijst op. Als de kosten hoger uitvallen dan verwacht, doen we eerst een prijsopgave met advies.

Reininging & reparatie

We reinigen de machine van binnen en van buiten. Ook de batterij wordt schoongemaakt. Het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd.

Calamiteitenservice

Heftruckcentrum Onderwater komt uw machine ophalen voor service, onderhoud of reparati in onze goed uitgeruste werkplaats
Heftruck Centrum Onderwater komt uw machine ophalen voor service, onderhoud of reparati in onze goed uitgeruste werkplaats

Als één van uw heftrucks er plotseling mee ophoudt veroorzaakt dat altijd problemen. Uw bedrijfsprocessen vallen stil, en er moet een oplossing voor gevonden worden. Dat kost veel meer tijd en geld dan nodig is.

Mocht er tussentijds alsnog wat misgaan met een van uw trucks, dan kunt u ook op Heftruck Centrum Onderwater rekenen. Eén telefoontje is vaak al voldoende.

Van elke heftruck, pallettruck, reachtruck en hoogwerker die van HCO komt, houden we de volledige onderhoudsgeschiedenis bij. Hierdoor weten we vaak binnen een oogwenk wat het probleem is.

Eenvoudig op te lossen storingen kunnen vaak bij u op de werkvloer gerepareerd worden. De service-monteurs van HCO komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs. Voor omvangrijkere storingen wordt de reparatie in onze werkplaats uitgevoerd. Wij komen de defecte truck ophalen, en leveren meteen een vervangende machine, zodat uw werkzaamheden ongehinderd door kunnen gaan. Na onderzoek en reparatie krijgt u uw truck weer terug.

Preventief onderhoud

Ons streven is dat uw machine de volgende onderhoudsbeurt haalt zonder tussentijdse reparaties. Of ongewenste uitval. Wij geloven dat regelmatig en goed onderhoud zich altijd terugverdient.

Heftruck Centrum Onderwater biedt preventief onderhoudscontracten. Hiermee wordt de ongewenste “downtime” van uw intern transportmiddelen verleden tijd.

Daarom onderhouden we uw trucks in onze goed uitgeruste werkplaats. Hier hebben we de ruimte en middelen voor het uitvoeren van service beurten. Heftruck Centrum Onderwater beschikt over een wasplaats, hogedrukreiniger, afzuiginstallatie, hefbruggen, diagnose-appratuur, en speciaal gereedschap voor elke klus. Daarnaast hebben we veel universele en merkgebonden reserveonderdelen op voorraad. Op deze manier krijgt uw heftruck de perfecte onderhoudsbeurt en verlagen we het risico op storingen drastisch.

  • Uw processen lopen ononderbroken verder
  • U kunt zich volledig op uw werk en klanten concentreren
  • Uw werkplaats of bedrijfsterrein blijft schoon
  • Lanere levensduur van uw heftrucks en intern transportmiddelen
  • Nauwelijks tot geen ongepland tussentijds onderhoud nodig