Over ons

De werkwijze van Heftruck Centrum Onderwater berust op drie peilers: kwaliteit, vakkennis en service. Dat maakt HCO dé heftruckspecialist van de Bollenstreek. Ons uitgangspunt is dat we onze klanten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. Als kleine organisatie zijn onze mensen het visitekaartje van onze service en kwaliteit. Dit geldt van de medewerker die de telefoon opneemt of de e-mail beantwoordt tot en met de vakkundige servicemonteurs die uw heftrucks onderhouden. Omdat wij onze klanten kennen, hoeft u meestal niet uit te leggen wie u bent en welke heftrucks u heeft. Voor ons is een half woord al genoeg.

Onze missie

Wij willen de productiviteit van uw bedrijf verbeteren door te zorgen dat uw intern transportmateriaal optimaal inzetbaar is én blijft. Dat maken we waar door:

  • Gespecialiseerd advies
  • Levering en verhuur van hoogwaardig materieel
  • Vakkundig onderhoud, waarmee we uitval voorkomen
  • Snelle oplossingen bij storingen

Ontzorgen

Ons uitgangspunt is dat we onze klanten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. We willen u ontzorgen. Als kleine organisatie met korte lijnen kunnen we direct handelen. De medewerker die de telefoon opneemt of de e-mail ontvangt, helpt u verder en onderneemt actie. Omdat wij onze klanten kennen, hoeft u meestal niet uit te leggen wie u bent en welke heftrucks u heeft. Voor ons is een half woord al genoeg.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als regionale marktleider in intern transport zet Heftruck Centrum Onderwater zich in voor de Bollenstreek. Doormiddel van sponsoring ondersteunen we sportclubs en vrijwilligersorganisaties. In natura of financieel.

Daarnaast zetten we ons in voor de herintegratie en werkgelegenheid, en bieden een prettige werkomgeving voor ervaren specialisten en servicemonteurs.

Met de zonnepanelen op het dak van ons 1600m2 bedrijf werken we vrijwel CO2 neutraal. Op deze manieren dragen wij ons steentje bij voor een betere samenleving, een beter milieu en de Bollenstreek.

Heftruck Centrum Onderwater in cijfers

Werknemers

7

in dienst

Sinds

1993

Bedrijfsoppervlak

1600

meter<sup>2</sup>

Energieopbrengst

56789

kWh

Onze huurvloot

2386

heftrucks


We behandelen onze klanten zoals we zelf behandeld willen worden. Daarom zijn onze mensen het visitekaartje van ons bedrijf. En de service en kwaliteit waar wij voor staan. Dit geldt van de medewerker die de telefoon opneemt of de e-mail ontvangt. Tot en met de vakkundige servicemonteurs die uw heftruck onderhouden. Bij Heftruck Centrum Onderwater kennen we onze klanten. Daarom hoeft u niet uit te leggen wie u bent. Voor ons is een half woord al genoeg. We weten precies welke heftrucks u heeft.

Paul Onderwater

Paul Onderwater

Eigenaar

Rob Onderwater

Rob Onderwater

Eigenaar

Jelle

Planning en technische ondersteuning

Erik

Monteur, specialist klein materieel

Jaco

Monteur, onderhouds- en storingstechnicus

Kees

Transport, technische ondersteuning

Rob

Monteur, diagnosespecialist

Koffie

Staat altijd klaar

Paul en Rob staan altijd voor u klaar. Bel ons even om weer eens bij te praten of om ons te leren kennen!


Heftruck Centrum Onderwater is een familiebedrijf met met een geschiedenis van bijna 30 jaar. In die tijd hebben we veel ervaring in heftruckoplossingen opgedaan. De heftruckspeicalist Onderwater is daarmee een begrip geworden in de Bollenstreek en omgeving. Cor Onderwater heeft het bedrijf in 1993 opgericht in een pand op industrieterrein Meer en Duin in Lisse.

In 2000 zijn we verhuisd naar de Arnoudstraat in Hillegom. Dit pand hebben we zelf laten bouwen en optimaal kunnen inrichten voor onderhoud en reparatie van uw mobiel intern transportmaterieel.

Een nieuwe generatie

In 2018 namen Paul en Rob het stokje over van hun vader. De werkplaats werd gemoderniseerd. Ook automatiseerden de broers het bedrijf. De kwaliteit en kernwaarden van Heftruck Centrum Onderwater zijn hetzelfde gebleven.

HCO blijft continu investeren in materialen, gereedschappen en apparatuur. U bent van harte welkom in onze modern ingerichte werkplaats met hefbruggen, bovenloopkranen, wasplaats en diagnose-apparatuur.

Onze geschiedenis in beeld