Heftruck Centrum Onderwater

Heftruck Centrum Onderwater is gespecialiseerd in mobiel intern transport.

De missie van Heftruck Centrum Onderwater

Onze missie
Wij willen de productiviteit van uw bedrijf verbeteren door te zorgen dat uw intern transportmateriaal optimaal inzetbaar is én blijft. Dat maken we waar door:

  • gespecialiseerd advies
  • levering en verhuur van hoogwaardig materieel
  • vakkundig onderhoud, waarmee we uitval voorkomen
  • accurate oplossingen bij storingen

Ontzorgen
Ons uitgangspunt is dat we onze klanten behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. We willen u ontzorgen. Als kleine organisatie met korte lijnen kunnen we direct handelen. De medewerker die de telefoon opneemt of de e-mail ontvangt, helpt u verder en onderneemt actie. Omdat wij onze klanten kennen, hoeft u meestal niet uit te leggen wie u bent en welke heftrucks u heeft. Voor ons is een half woord al genoeg.

Een kijkje bij Heftruck Centrum Onderwater

Sinds 0
0
Mensen
0
Oppervlakte

Onze geschiedenis

Heftruck Centrum Onderwater heeft ruim twintig jaar ervaring in heftruckoplossingen voor de bollenstreek. We zijn gestart in 1993 in een pand op industrieterrein Meer en Duin in Lisse. In 2000 zijn we verhuisd naar de Arnoudstraat in Hillegom. Dit pand hebben we zelf laten bouwen en optimaal kunnen inrichten voor onderhoud en reparatie van uw mobiel intern transportmaterieel. We blijven continu investeren in materialen, gereedschappen en apparatuur. U bent van harte welkom in onze modern ingerichte werkplaats met hefbruggen, bovenloopkranen, wasplaats en diagnose-apparatuur.

Snel contact

Heftruck kapot? Neem snel contact met ons op!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search